Hatalmas DIY

Az igazi nyár megérkezett, és tele van a szekrényed számodra felesleges dolgokkal? Akkor itt az idő!
Rengeteg ember szereti a D.I.Y cikkeket, és a legutóbbi szavazáson is a DÍ-ÁJ-VÁJ lett a nyerő kategória, így a nyári szünetet  HATALMAS D.I.Y bejegyzéssel indítom, ami láncreakcióként fog végig vonulni a blogomon. 

A mai nap folyamán különböző időpontokban kerülnek fel a cikkek, külön a hajhoz,körömhöz, és outfitekhez lesznek D.I.Y ötletek, képekkel és leírásokkal megfűszerezve. Jó kézműveskedést(már amennyire nevezhetjük ezt annak) kívánok nektek. ^^

Pop sicleNyilván mindenki szereti a jégkrémet, és a gumicukrot is.
Valahonnan kénytelenek lesztek beszerezni ilyen jégkrém alakú "műanyag dobozkát" amibe beleönthettek üdítőt, majd beleszórhatjátok a gumicukrot, és 0,5-1 órára beteszitek a hűtőbe. 

Helyettesítésnek egyébként szerintem tökéletesen megfelel egy pohár is(de ne műanyag legyen ,mert azt könnyedén széttörhet)

Hair
Love❤

A színes hajat egyszer úgyis mindenki kipróbálja, csak az a nem mindegy, hogy mivel.
Két lehetőség van: zsírkréta/pasztellkréta és a krepp papír.
A pasztellkrétás megoldáshoz szükséged lesz a hajadra, pasztellkrétára, fésűre, és vízre.
A hajadat fésüld ki, és vizezd be egy nagyon picit a pasztellkrétát. Jobban befogja majd a hajad. Színezz!
NEGATÍV OLDALA: szárítja a hajvégeket. 

A krepp papíros megoldás elég egyszerű. Különböző tincsekre szeded a hajad, és rátekered a vizes krepp papírt. Majd elkezded hajszárítózni a hajad, és ha minden igaz, a krepp papír befogja, és szép színes lesz.
És végül a 3. megoldás: a 8 mosás után lejövő hajfesték. Egy próbát megér, nem? 

Nyilván ilyen hatása nem lesz egyiknek sem(kivéve a hajfestéknek, annak lehetséges) mint ahogy a képeken látható, de azért a végeredmény nem olyan rossz. :) 














Megjegyzések

  1. Hello :D én még régebben kipróbáltam a krepp papiros hajfestest. Egy kis tincsre tekertem piros krepp papirt, es jol osszenyomtam a hajamon. A végeredmény egy szep vörös tincs lett. Csak az volt a baj hogy anyáék nem lathattak meg ezert gondoltam inkabb kimosom. Aha persze, csakhogy ez nem volt ilyen egyszerű. :DD vagy ötször samponoztam be egymas után es sehogy sem akart lejönni. Szoval gondolom ez majd csak egy idő után jott volna le, ezert inkabb levágtam a tincset 😂 szoval aki kiakarja próbálni ugy próbálja hogy hosszabb ideig lesz rajta ;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, az ilyen helyzetek elég cikik. :D Bocsi, hogy csak most válaszolok, most láttam meg a megjegyzésed :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek