2015. augusztus 18., kedd

A műköröm hatása a körmödreValljuk be, hogy vonz bennünket a műköröm látványa,főleg ha nekünk nem adatott szép köröm. Kocka műköröm, francia műköröm, mandula műköröm és társai. Különféle színek, díszek, csillogó gyémántok a körmön, vonzó, nem igaz?
De rengeteg káros hatása van a saját körmünkre.
Egy évben egyszer csináltatni, 1-1 alkalomra még nem a világ vége, na de állandóan?

Káros hatások, amikről eddig esetleg nem tudtatok:
- Ha már eleve rossz minőségű a körmöd, sokat nem árthatsz neki, és alapjáraton veszélytelen a műköröm, viszont hosszú távon roncsoló hatása lehet. Időnként nem árt szünetet tartani közötte, és kicsit lakkozni a körmeinket körömerősítő lakkokkal.
Gombásodás vs épített köröm: ha az épített köröm egy része feljön, a két köröm közé levegő kerül. Ha nem javítják ki ezt a hibát rövid időn belül, ugyanis a körmöd nedves, és meleg, ezáltal remekül terjednek a baktériumok. Fontos, hogy ne magadnak javítsd ki, hanem körmös csinálja meg, mert ha nem jól csinálod, akkor is elfertőződhet!


Ezzel senkinek nem szerettem volna elvenni a kedvét, csak egy kis szimpla felhívás, hogy legyetek nagyon óvatosak, minden dolognak megvan a pozitív és egyben negatív oldala is!

xoxo Dorina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...