Back To School #OUTFIT - Körmök sulira

Sziasztok. A BTS cikkek folytatódnak, és ámbár tudom, hogy sok olyan iskola van, ahol nem engedik a körömfestést, valamint a műkörmöket, és egyéb kihívó dolgokat, de akiknél ez kicsit sem számít, nekik most mázlijuk van. Igaz, hogy a nyári szünetből még hátra van 1 hét... és hát reméljük, hogy körmözésre elég lesz ez a pár nap. :)

Kezdjük egy egyszerűbb körömmel. 

Nails

Egy teljesen tök mindegy, hogy milyen színű ragasztószalagba kivágtok egy szívecskét. Vagy úgy is megcsinálhatjátok, hogy a papírból vágjátok ki a szívet. Lényegtelen, mindenki alakítsa úgy a dolgot, ahogy szeretné! Ráragasztjátok a körmötökre, és tádámm. Kész a szíves köröm. 


Felvisztek egy alap réteget, majd a kép alapján tesztek fel ragacsos szalagokat. Felvisztek az adott körömlakkból még egy réteget, majd lehúzzátok a szalagokat. Elképesztően jó hatása van az ilyen körmöknek, most gondoljátok el nude árnyalatokban. Ah, mennyei, nem? Bár én inkább lilában próbálnám ki.

So cute A kép szerintem tökéletesen leírja,hogy hogyan készíthető el. Inkább "Halloweenkor" (azért írtam idézőjelbe, mert mi nem ünnepeljük.) ajánlatos, de ha ilyen a hangulatotok sem rossz ötlet felvinni egy kis maszlagot a körmötökre. Persze, ha nem kötnek bele a fekete körömlakkba. És a morbid cuki fejecskébe.


Egyszerű de nagyszerű. Semmi extra nincs benne, mégis frappáns.



Egyelőre ennyi, holnap folytatom. Jó olvasást, és körmözést mindenkinek. :)
xx Dorina 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek