Back To School #OUTFIT - Sulis stílus

Sziasztok. Ismét egy BTS DIY cikkel jövök, Outfitek sulira címmel. Összeszedtem pár ruhát, valamint oufitet nektek, ami remélem megmelengeti a szíveteket, és tetszeni fog, illetve ötleteket ad majd. Pár szót hozzá fogok fűzni a képekhez, hogy ne legyen annyira üres a bejegyzés, vagy épp a gondolatmenet a ruhákkal kapcsolatban. Előre is nagyon köszönöm annak, aki elolvassa. :)



Kabát


Mostanában nagy divat lett a bőrdzseki, főként a fekete. Aminek én igazából örülök is, mert szeretem a bőr cuccokat(most perpillanat bőrnacira vadászom), és a feketét is. Több színben is lehet venni, például zöld(nekem olyan volt 2 évig), karamella, fehér, bordó,vajszínű stb.

Amelyik boltot ajánlanám nektek, az a New Yorker,vagy a H&M mert ott viszonylag olcsóbbak(és nagyon csajosak) a kabátok, mint például a Tallyban. Ha őszi kollekció megjövetele előtt(vagy után, de az hülyeség szerintem.) veszitek meg, nyilván olcsóbban be lehet szerezni(legalábbis nekem ez a tapasztalatom).


A második divatos kabátfajta, ami nekem is nagyon bejön, de tuti nem állna jól, az a parka kabát. Egyik barátnőm nézegette a H&M oldalán, és nekem is nagyon megtetszett. Rendelni tuti nem fogok, ez inkább a vékony lányoknak áll jól.

Bakancs



Szintén nagy divat a bokacsizma/bakancs, élek-halok értük. Különböző variációk vannak ebből is, fehér, barna,szegecses, mintás és társaik. A Deichmann oldalán is vannak fent elég jó bakancsok, nézzetek szét. 10 ezer forintok ugyan, de minőségi(nekem az egyik 2 évig bírta) bakancsokról van szó, és olcsóbb mintha egy New Yorker szerű boltban vennéd meg.

Apropó... van ahol az ilyen bakancsok akár 30 ezer forintba is kerülhetnek. Úgyhogy alaposan nézzetek szét, és ne vegyetek meg mindenféle rossz minőségű bakancsot. Nem akarok senkit kiábrándítani, egyszer vettem cipőt a New Yorkerben, és akkor is csalódnom kellett. 3 hónapot bírt.



StudsEzenkívül még a Timberland bakancsok is eléggé elterjedtek a fiatalok körében.  Különböző stílusú bakancsok is vannak, rózsaszín, barna, fehér,fekete, szegecses, nem szegecses. Válogatni lehet, tetszés szerint. Az árukat nem tudom, szerintem olyan 20 ezer forint környékén lehetnek, de akit nagyon érdekel, majd utánanéz. :)






Nadrágok

Először is kezdjük a "tüdőgatyával" (angolul high waisted jeans). Nagyon elterjedt, főleg Pesten.
Szerintem elképesztően jól néz ki, és ahhoz is kell egy bizonyos alak, hogy valakinek jól álljon. Szerintem a csont sovány lányoknak annyira nem áll jól, inkább a nem is duci, nem is vékony lányok testalkata mutatja meg a tökéletes formáját a nadrágnak.

Szerintem kényelmes, és nőies nadrágról van szó, több stílusú lehet ez is, szaggatott, rojtos, fekete, szürke, koptatott, nem koptatott, sötétkék, világoskék.
Találhattok ilyet  bármelyik nagyobb üzletben, New Yorker, Primark, H&M, Tally Weijl és társaik. Áraik különböznek.



style.
A második verzió a régies stílusú farmer, fogalmam sincs mi a neve. Nekem nagyon tetszik, nagyon bejön, szerintem inkább Bershka-ban, Tallyban és egyéb menő helyeken lehet venni. New Yorkerben is láttam már, az igaz.
Ehhez is kell egy bizonyos alak, szerintem, hogy valakin jól álljon, és tudni kell viselni. Meg kell, hogy legyen a stílusod ahhoz, hogy tényleg jól is álljon rajtad. Véleményem szerint.
Az árát nem tudom, szerintem 10 ezer forint alatt is bőven be lehet szerezni. 

















Megjegyzések

  1. Szia ^^ hol talatad az a csodas timberlant bakancsot mar harom napja keresem es egyszeruen nem talalom kerlek segits rajtam ^^

    VálaszTörlés
  2. Szia. Weheartiton találtam rá :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek