Haul | minden amit mostanában szereztem be - Avon, H&M, Rossmann, New Yorker 70%-os akció

Avon Advance Techniques hajápoló marokkói argánolajjal

Ezt az argánolajat szerintem már említettem nektek, nekem ez teljesen bevált, puhább tőle a(z) - egyébként nagyon száraz - hajam, könnyebb vele "dolgozni", kezelhetőbb és hát... igen.

Magának az olajnak jó illata van(szerintem). Egy citromsárgás színű termékről van szó. Tipikusan olyan olaj-állaga van.

Egy kevés is elég belőle a hajra, én speciel úgy szoktam, hogy mikor megmosom, megszárítom, és azután hajvasalás előtt felviszem a hajamra. Nem csak a hajvégekre, hanem az egész hajra. Félbeveszem a hajam, és egyszer nyomok a tenyerembe. Összedörzsölöm a tenyereimet, és végigsimítom a hajamat. Mindössze csak ennyi. :)
Az ára elég változó, de szerintem ezer forint környékén van.

Avon Advance Techniques Kreatinos sampon


Ez a sampon pedig az egyik kedvencem. Keratinos összetevőkből is áll, és sokkal kezelhetőbb tőle a hajam. De tényleg. Akinek durva, száraz és kezelhetetlen haja van, mindenképp ajánlom. Szerintem egy párszor már említettem a blogon, de ez a sampon... nem elég, ha csak egyszer szerepel a blog történetében. :D 


New Yorker - 70%-os akció


 

Ezt a farmer mellényt 3 ezer forintért vettem, és 9500 forintról volt leárazva. Kicsit kutakodtam utána(lekapartam az árcédulákat, hogy eredetileg mennyi volt.) És hát... nagyon meglepődtem, mikor megláttam. Ekkora leárazást még sosem fogtam ki a New Yorkerben, és most nagyon örülök, hogy sikerült. :) Eredetileg sulira mentem vásárolni, és hát... na.

 
A zseb fölött színes varrás található, ami kicsit hippis stílust ad a mellénynek, de nagyon tetszik. A gombok tipikus FB Sister feliratosak, és szürkék. Szerintem totál stílusos, és kb mindenhez fel lehet venni. 

Emellé még egy fekete kis vászonkabátot(?) vettem, ez szintén 3 ezer forint volt. Az eredeti árát nem néztem, de 6-7 ezerre tippelek. 
Nagyon kényelmes, és stílusos. 


Ez a farmernadrág szintén 3 ezer forint volt, nagyon kényelmes, tetszik hogy szaggatott, és hosszúderekú. Élek-halok a hosszúderekú nadrágokért. 


Két egyszerű pólóról van szó, egy szép sötétebb árnyalatú kékről, és egy fehérről. A fehértől kicsit tartok, hogy átlátszik, és ugyebár könnyen piszkos lesz, de nagyon tetszenek az ilyen egyszerű pólók, szóval muszáj voltam. 1300 forint volt mindkettő. 




Ez a pulcsi azt hiszem 4200 forint volt, kicsit sokallom a többihez képest, de már nagyon régóta szerettem volna ilyet. Hasnál rövidebb szabású, de hosszú ujjú, és kapucnis. Nagyon szép sötét kék.

Ez a póló szerintem rendkívül aranyos, nagyon szeretem a Disney mesés felsőket, és ez ilyen nyárias is, meg minden, szóval elnyerte a tetszésemet. Az árára nem emlékszem, de azt hiszem 3 ezer volt ez is. 

H&M rendelés

 Ezt a nadrágot azért rendeltem volna, mert szeretem a melegítőket. De csak egy bizonyos szintig. Direkt M-eset rendeltem, mert eddig körülbelül mindenből M-es méretben rendeltem, nadrágból is, felsőkből is. De ez valahogy annyira nem nyerte el a tetszésemet, mint gondoltam. 4 ezer forintról volt leárazva 2300-ra, és hát a színe is tök jó, de kicsit bő lett rám. Lehet elég lett volna az S-es méret is, de ha jól emlékszem az már elfogyott. Szóval mindegy, remélem a mosások alkalmával kicsit megy össze, de ettől függetlenül tetszik. :)





Megpróbálom majd úgy használni, hogy ne nézzen ki nagyon bénán. Vagy itthonra, vagy valahogy majd alkotok valamit...







Ez a nadrág is sikeresen elnyerte a tetszésemet, vagy 4, vagy 5 ezerről volt leárazva 2400-ra, ha jól emlékszem. És az eleje olyan, mintha a hátulja lenne.
 Egy kicsit sötétebb kék nadrágról van szó. Még öv is van hozzá, egy farmer anyagú "fonott" öv. Elöl hátul két zsebes, de nem a megszokott módon. 



Ez pedig egy virágmintás, rövid overál. Trikó szabású a felső része, az alsó pedig rövidnadrág. Hátnál ilyen X-alakban "kivágott", és nagyon tetszik, hogy ilyen. :)
Kényelmes, könnyű benne mozogni, és stílusos is. 


Ez pedig egy Nirvanás, fekete dzsörzépóló. Nagyon jó anyaga van, puha, és lenge, könnyen szellőzik. És nem, a Nirvana felirat nem azért van rajta, mert "divatmajomkodok", és csak úgy megrendeltem anélkül, hogy tudnám mi a Nirvana. És bár szerintem a sárga, döglött, mosolygós fejhez képest sokkal jobb. Ilyet még összvissz egy emberen láttam. Nagyon tetszik, és szeretem is a banda pár számát. :) 

Ez a felső szintén egy rövid szabású hosszú ujjú. Csíkos mintával, és középen gombokkal. 
Nagyon kényelmes, jó anyagú, rugalmas, és a kedvencemmel(hosszú derekú nadrággal) tökéletesen passzol. 

Rossmann





Magic Pen anti redness

A képsorozat egy pirosság elleni korrektort mutat be. 700 forintba került, szerintem totál megérte. Egy sima, bőrszínű korrektort szerettem volna először, de ez sokkal jobb annál. 

Én úgy használom, hogy először teszek ebből a korrektorból oda, ahol pirosság van(például pattanás), és ezután felviszem a BB krémet, majd ha még szükséges, egy bőrszínű korrektort. 

Az applikátorja ilyen ecsetszerű, a végét pedig tekerni kell, és így jön belőle a termék. Az ecsetvég segítségével pedig könnyedén fel lehet vinni a bőrre. Ujjal nagyon könnyen eldolgozható, de szerintem szivaccsal is(például beauty blenderrel).


Moyra körömlakk




Nem tudom melyik kép adja jobban vissza a körömlakk színét, de egy neonrózsaszín Moyra körömlakkról lenne szó. Nagyon szeretem a Moyra lakkokat, mert tartósak, és szépek is. Nem szárad be könnyen. Tehát a választásom egy neonrózsaszínre esett, illetve pinkre. Mert eddig még nem nagyon volt ilyen rikító rózsaszín körömlakkom, és mostanában nagyon megtetszettek ezek a nyári, vadóc színek. Gondoltam, egy próbát megér. :) 



Hamarosan jövök egy újabb mini Haul bejegyzéssel, mert rendeltem az Aliexpressről is, de az még titok, hogy mit. :) 

xx, Dorina










Megjegyzések

  1. Tényleg jó a Nirvana felső mintája, ilyet még nem is láttam másokon. ^_^ Mik a kedvenc számaid?

    VálaszTörlés
  2. A smells like teen spirit orok kedvenc ez teny, de a come as you are, a lithium, es a heart-shaped box is nagyon jo. :)

    VálaszTörlés
  3. Hallgass bele az Unplugged in New York albumukba! Nekem az a kedvencem *-*

    VálaszTörlés
  4. Mostanában én is körbe jártam a boltokat, ilyenkor vannak a legszuperebb leárazások. Én már őszre is beszereztem néhány cuccot a biztonság kedvéért. Na meg persze nevetségesen olcsón sikerült negvenni őket :D

    A h&m-es bordó maci naci szerelem. Valószínűleg előszeretettel húznám fel a miafaszértélek kezdetű iskolai napjaim alkalmával. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is leginkább ezeket sulira vettem, persze, van ami most nyáron is tökéletes. :D De a legtöbb őszre lett. :) És igen, elképesztően szuper árak voltak tényleg, 100%-osan megérte a pénzt. :D

      Nagyvalószínűséggel én is a "miafaszértélek" napokra fogom beiktatni. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek