2016. július 11., hétfő

Pattanásos bőr

makeup, beauty, and lipstick kép

Nagyon sok ember szenved pattanásokkal, és sajnos sokan közülük nem tudnak mit tenni ellenük. Nekem vna pár módszerem, ami segíthet enyhíteni a dolgokat.

Gyógyszer

Nyilván bőrgyógyász fogja felírni, és a neked megfelelőt. Én őszintén megmondom, nem hiszek a gyógyszerekben. Ha torokgyulladásom van is, inkább valami természetesebb módot választok, és úgy próbálom megoldani a problémát.

Na, hát a pattanás nem a világ vége(bár, van, akinek tényleg nagyon csúnya a bőre), és ki lehet bírni, de annál kellemetlenebb nincs, amikor egy fontos alkalom előtt ki jön rajtunk egy-kettő.

Éjszakai arckrémek/tonikok 

Nagyon sok arckrém van, amire azt mondják hogy használ. Sok ismerősöm kézbe vette már őket, mert kibírhatatlannak tartják a pattanásokat. Különféle tonikok is vannak, amik leszárítják őket. Személyes véleményem az, hogy nem jó a tonik. Legalábbis nekem nem vált be, nem javított a bőröm állapotán. 

Azért nektek ajánlom, hogy próbáljátok ki, hátha beválik, hiszen nem mindenkinek ugyanolyan a bőre. :) 

Szappanos víz

Az általam kipróbált valaha legjobb módszer! Baba szappannal bekenem az arcomat, legfőképp a T vonalamat (homlok, orr, és áll), kicsit rajta hagyom, és hideg vízzel lemosom.

A szappan szárít, tehát leszárítja a pattanásokat, és remekül tisztítja a bőrödet. Ezt tényleg nagyon ajánlom az olyanoknak, akiknek sok a pattanás az arcukon. Ennél jobb módszert még nem tapasztaltam, és tényleg nagyon jó. Természetes(valamennyire), és nem is annyira vészes bevetni. 

A ballagásom előtt nagyon csúnya volt az arcbőröm, és egy 3-4 nap alatt helyrevágta. Szóval tényleg megéri kipróbálni. ;) 

Bőrradír

Még esetleg a bőrradírokat érdemes kipróbálni, személyes tapasztalatom ugyan nincs, de vannak akik használják, és bevált nekik.  :) 
xx, Dorina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...