Milyen bakik fordulnak elő a blogger világban?


Én úgy gondolom, hogy minden egyes blog írójának van egy adott, sajátos stílusa - hiszen két ugyanolyan ember nem létezik -, és így vezeti a blogot. 

Vannak sokan, akik kétségbeesetten írnak, hogy "úristen, két napig nincs cikk a blogon, elmennek az olvasók". Nos, hát szerintem ez nem így van. Természetesen van, mikor kevesebb nézettség van, de van mikor rengeteg ember rákattint egy-egy cikkre. 

Nekem is van olyan bejegyzésem, amin majdnem ezer megtekintés vam. és van olyan, amin csak 50-60. 



Igen, ez elég nagy eltérés. De ilyen is kell, hogy legyen, különben nem tapasztaljuk ki, hogy mi az, ami igazán érdekli az olvasót, és mi az, ami kevésbé. 

Ami szerintem szörnyű lehet egy blogban, az mindenképp a helyesírás: jó, persze, épeszű ember utána néz, hogy mit hogy kell írni, de sokan vannak akiket ez nem érdekel. Szerintem nagyon fontos, hiszen az olvasók többségét idegesíti, ha valaki nem tud helyesen írni, és én ezt teljesen átérzem, mert ezzel én is így vagyok.

Tehát figyeljetek erre oda! 

A téma sem mindegy. Illetve, arról írsz, amiről akarsz. De ne egy olyat akarj kifogni pont, amiről alig tudsz beszélni. Vagy nem vagy tisztában egyes dolgokkal... akkor inkább hanyagold azt a cikket!

Egyelőre ennyi lenne, valami eszembejut, még írok. :)

xx, Dorina


Megjegyzések

  1. A helyesírást illetően egyetértek veled. Nagyon idegesítő ha valaki alapszavakat nem tud helyesen leírni.

    VálaszTörlés
  2. A helyesírást illetően egyetértek veled. Nagyon idegesítő ha valaki alapszavakat nem tud helyesen leírni.

    VálaszTörlés
  3. Ohh, ha nekem is "csak" 50-60 megtekintésem lenne egy bejegyzésen... :'D Egyébként egyet értek a cikkel. Nem mondom, hogy én sosem vétek, de ha egy szöveg hemzseg a helyesírási hibáktól, azt olvasni sem élvezet, hiába érdekes a tartalom. Ha valaki blogot vállal, tényleg csak akkor érdemes, ha azt lelkiismeretesen vezeti. Az olvasótábort is növelheti, ha kiküszöböli a hibákat. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek