2016. június 11., szombat

10 dolog... | ami minden nőnek jól áll


Sziasztok. :) Ma egy 10 dolog ami minden nőnek jól áll témával állok elő... és hát akkor íme:

 1. Vörös rúzs - nincs olyan nő akinek legalább egy árnyalat nem állna jól. Van a rikító piros, és a sötét bordó között rengeteg árnyalat, tehát jó keresgélést! :) 
 2. Farmer - a farmernadrágok mindenkinek jól állnak, csak meg kell találni a megfelelő hatású/színű/fazonú nadrágot.
 3. Fehér póló - nagyon fel tud dobni egy szettet. Legyen sima fehér, vagy mintás. 
 4. Magassarkú - az részletkérdés, hogy szereti-e. 
 5. Színes körömlakkok - csak meg kell találni a megfelelő színt/árnyalatot. 
 6. Napszemüveg - a megfelelő fazon szintén fontos itt is, hiszen nem mindegy, hogy az arcunk milyen formájú
 7. Hosszú haj - véleményem szerint minden nőnek jól áll a hosszú haj. :) 
 8. Hangsúlyos nyakláncok - a feltűnőbb ékszereket nyugodtan próbáljuk ki több outfithez is. 
 9. Műszempilla - mindenki arcát feldobja, és még mellé egy angyali mosoly... bájos tud lenni. 
 10. ÖNBIZALOM! - és ez az ami a legtöbb nőből hiányzik, lányok, úgy vagytok szépek ahogy vagytok, elégedjetek meg magatokkal, úgy sokkal könnyebb lesz minden, higgyétek el. :) 

2 megjegyzés:

 1. Ez a poszt nekem sajnos több sebből is vérzik. Már két "biztosodra" kapásból saját magamat tudom példának felhozni, nem áll jól a hosszú haj, és mivel ferde az orrom(hozzáteszem születésem óta) így a napszemüvegek sem.
  A vörös rúzs hangsúlyozza a világos színeket, így ha csak nincs szép, szabályos fehér fogsorod, könnyen felhívhatod a sárgaságukra a figyelmet, így ezt sem nevezném olyannak ami minden nőnek jól áll.
  A fehér póló a sápadt lányokat még jobban sápasztja, így akár beteges külsőt is kölcsönözhet nekik.
  A műszempilla és az önbizalom ellent mond egymásnak, szerintem akinek bármilyen "mű" dolgora van szüksége ahhoz, hogy szépnek érezze magát (FONTOS, hogy itt nem a sminkre gondolok, az szerintem is rendben van, hanem az ehhez hasonlatos pluszokra) az nem lehet "úgy jó ahogy van", hogy téged idézzelek.
  Ha valaki szépség témában blogol, annak fontos, hogy észben tartsa, nem csak az internet gyönyörű lányai vannak, hanem az átlag is. Az a lényeg, hogy egyéniségek vagyunk, így szerintem eleve felesleges az általánosítás, a "minden nőnek jól áll" skatulya. Köszönöm, ha elolvasod, sok sikert a blogodhoz ^^

  VálaszTörlés
 2. Hát köszönöm, hogy leírtad a véleményed. :D Persze, az önbizalom vs műszempilla részhez annyit hozzátennék, hogy azt én személyszerint két külön dolgonak tartom, hogy valaki elfogadja magát, és tesz fel egy kis pluszt, vagy nem. Mindenki előtt ott a lehetőség, az a legjobb ha elfogadják, hogy ők ilyenek, de ha nem tetszik neki, akkor tehet ellene. Ha azt írtam volna hogy "természetesség" akkor megérteném a felvetést, de így sajnos csak elfogadni tudom. :D

  Köszönöm szépen, igyekszem :)

  VálaszTörlés

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...