Back To School - Miket vásároltam én : füzetek, ruhák


Sziasztok. A tegnapi nap folyamán bevásároltam (legalábbis félig) a sulira, ezért úgy gondoltam, hogy megosztom veletek a dolgokat. :) 

A legelső dolog, ami nálam szemet kapott, azok szintén a gyümölcsös füzetek. Nem mertem az összes füzetemet megvenni, hiszen nem tudom, hogy a sima füzeteket is elfogadják-e a tanárok, vagy csak a spirálosat, ezt majd a legelső sulis nap után fogom megtudni. 



 Viszont mindezek ellenére még is egy muffinossal kezdek. Régebben is volt már muffinos füzetem, és annyira megszerettem őket, mert annyira csajosak, és dizájnosak, hogy mégegyszer vennem kellett. Végülis...9. osztály + muffin. Hm. :D Érdekes.


És itt a gyümölcs. Ez egy fogalmamsincsmilyengyümölcs, de nagyon tetszik, hogy ilyen színes, és még nem sűrűn volt citomsárga füzetem, szóval most úgy gondoltam újítok. :D










Ez pedig egy Finding Dory, azaz Szenilla Nyomában-os leckefüzet. Leckefüzetre mindig szükségem van, ugyanis elképesztően el tudok feledkezni dolgokról. A hátulján órarend van, az elejébe pedig információkat írhatsz le magadról. :) 


Ez a füzet pedig a legeslegszebb mindközül! Már említettem biztosan a blogon, hogy odáig vagyok Angliáért, és legfőképpen Londonért. Szóval ez a füzet kihagyhatatlan volt. ^^ 


Erről a füzetről igazából semmit nem tudok, az tetszett meg, hogy ilyen pinkes színű, és a többi füzethez képest sokkal vastagabb. Igazából semmi extra, az elején ilyen kis minták találhatók meg, meg egy madár, ami marha ismerős, de fogalmam sincs, hogy honnan. :D 







A tavalyi BTS haul bejegyzésemben találtok egy képet, egy ugyanilyen füzetemről, csak kisebb verzióban. Igazából szerintem ez egy elképesztően szép minta. :) #PignaNature

És azthiszem a füzetekről ennyi.


Ez pedig egy Pigna Nature-ös, kék, gyönyörűszép mintás virágos mappa. Egyelőre fogalmam sincs, hogy milyen papírokat, iratokat fogok benne tárolni, de biztosan valamire fel fogom használni.


Ezt a három, kis cuki szövegkiemelőt egy készletben vettem. Igazából hiányolom belőle a zöldet, vagy a kéket, de ígyis megteszi. :) Ami az előnyük, hogy kisebb helyet foglalnak, és akár a tolltartómba simán belefér. 


Ez pedig öt darab, kéken író Signetta toll. Igazából szeretem az ilyen tollakat, de nem a szívem csücskei. :D Csak azért választottam ezt a készletet, hogy legyenek színesebb tollak is az eszköztáramban. :) 

Egyébként kellemes a fogásuk, kellemes velük írni.





Egy nagyon szép, zöld színű golyóstoll a következő darab, amit a képen láthattok. Imádom az ilyesféle tollakat. ^^  Van már egy rózsaszínben, és mentazöldben, de úgy gondoltam, egy még belefér. 


Khm. Szorri, a csomagolásért,de nem szerettem volna szétszedni, majd csak később, hogy ne hánykolódjon el. :)
A Victoria számológépekkel teljesen elégedett vagyok, az előzőm már elég régi volt, és nem működött pontosan, úgyhogy úgy gondoltam, ideje újat venni.

Az előzőt még egy verseny miatt kaptam, ajándékba. :D


Ez pedig tudjátok, a híres neves kiradírozhatós toll. Volt több színben is, de úgy gondoltam, hogy felesleges. A kék a legjobb. ^^ Esetleg még a zöld, de a piros, fekete, lila... Szerintem túl drága toll, hogy minden színben legyen. Persze, vannak akik megtehetik, de én felesleges pénzkidobásnak tartom. 


Egy ilyen hibajavítóra pedig mindig szükség van. :) 


Ezek pedig... RADÍROK. Annyira elképesztően jól néznek ki, hogy nem bírtam őket ott hagyni. :D 






Ezek pedig az oldaljelölő matricák. Kifogyóban voltam belőlük, így habozás nélkül vettem egy szintén öt darabos készletet ebből is. 


És ami tényleg kihagyhatatlan volt, az a rajzszög. Szeretném kitenni a falamra 1-1 jól sikerült rajzomat, vagy okleveleimet, dicséreteimet. :) 

És jöjjenek a ruhák!

H&M-ből: 



Régóta szerettem volna ilyen "baseball felsőt", és hát most kicsit úgymond újítottam a fazont illetően, viszont ha a színekről van szó... :D Akkor kevésbé. 3 ezer forintba került, egyébként.

H&M-ből: 



Egy ilyen bomberdzsekire régóta vágytam, és hát őszintén bevallom, leginkább rockereken láttam eddig. De mikor megláttam a H&M weboldalán, úgy gondoltam, hogy nekem talán jól állna egy ilyen. Próbáltam a feketét is, de annyira nem állt jól, illetve nem éreztem benne magam annyira jól. Ezért döntöttem a khaki zöld mellett. 10 ezer forint volt. :) 

New Yorkerből: 






Ez a farmer azt hiszem 8 ezer forint volt. Kényelmes, és hát nekem egy bajom van a farmerekkel. A száruk mindig túl hosszú, ezért általában felhajtom őket. És ezt is felfogom. Egyébként a szára elég szűk, aminek szintén örülök. Végig szaggatott egyébként, nagyon tetszik. :) 
És ez külön csoda, mert a New Yorkerben még egyszer sem találtam magamra farmert.

New Yorkerből:




Már hogy a múltkor is voltam vásárolni, akkor szerettem volna ezt megvenni, de valamiért elfelejtettem. :D 
Eggyel nagyobb méret kellett belőle, általában M-es a méretem, de ebből L-eset vettem, mert "feszülős" volt a fenekemen, és így úgy gondoltam, inkább eggyel nagyobbat veszek. És így sokkal kényelmesebbnek érzem. Zseb is van rajta, a szára pedig szűkebb. :) 
Kényelmes, és nagyon tetszik. ^^ 3 ezer forintba került. 


Na, hát ennyi lenne, még van mit bőven beszereznem. Ruhák terén okés vagyok, de még 1-2 iskolai dolog hiányzik. :) Remélem ettől függetlenül tetszett a bejegyzés. 

xx, Dorina





Megjegyzések

  1. Sziaa a szürke nadrágot mennyiért vetted?? 😁😁

    VálaszTörlés
  2. Sziaa a szürke nadrágot mennyiért vetted?? 😁😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Jujj, elfelejtettem odabiggyeszteni, de 3 ezer forint volt. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek