Vigyázz! Kész! Posztolj! - Mi az a könyv, amit szerintetek mindenkinek el kellene olvasnia? |


(további információk: ITT)

A mai napon második bejegyzésemet írom, és ezúttal egy VKP-s iromány lenne, és a téma egy könyv, amit mindenkinek el kellene olvasnia. Szerintem rengeteg tanulságos könyv van, vagy esetleg olyan, amiből ihletet merítünk, ifjúsági regények stb.

És én most a Szent Johanna Gimit tudnám kiemelni a sok könyv közül. Ezt az ifjúsági könyvsorozatot kezdtem el legelőször olvasni, és a kezdetek után letenni sem tudtam egyik könyvet sem, mindegy, hogy a legelső, vagy legutolsó volt, egyszerűen utáltam, ha abba kellett hagyni az olvasást.

Sokan azt mondták, ők nem szerették Reni nyavalygásait. Nos, mikor én elkezdtem, lehettem kb 11 éves(most vagyok 14, lassan 15). És akkoriban fel sem tűnt, de tényleg irritáló volt Reni.

9 könyvből áll, 8 része van, viszont a 8. rész 2 könyvből áll. És még emellé van egy Kalauz is, amiben eltervezett(és be nem következett) borítók, jelenetek vannak.

Szerintem tökéletesen belevezet a gimnáziumi évekbe. :) Aki teheti olvasson bele, szerintem megéri. Persze, nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése könyvek terén, szóval bizos lesz olyan akinek nem tetszik.



Nekem az utolsó két könyv van meg. :) Érdekesség, hogy ha a két könyvet egymásra teszed, a könyv oldalai szív alakot alkotnak.


xx, Dorina


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek