2016. augusztus 30., kedd

Új körömlakk - Lovely Classic nail polish

fashion, style, and outfit kép

Sziasztok. :) Megint itt vagyok, és hát egy körömlakkal érkeztem. A tegnapi nap folyamán betévedtem a Rossmannba, és hát körömlakkvásárlás lett a vége.

Ez a lakk pedig a Lovely Classic 98-as számú körömlakkja, még hozzá egy nagyon szép, enyhén csillogós, szürke árnyalatról van szó.

Régóta szerettem volna bővíteni a táramat egy szép, szürke körömlakkal, és úgy érzem, most sikerült is. :) Elégedett vagyok vele. Szép a fedése, bár azt tudni illik, hogy két rétegben kell felvinni, legalábbis én úgy csináltam, és sokkal hatásosabb lett.

Először egy vékonyka réteget felvittem, hagytam száradni, és ezután mégegyet felvittem. Miután megszáradt, nagyon szép hatása lett. Szokatlan az én körmömön a szürke, de most ideje volt újítani. :)

500 forint volt, azt hiszem. Valamit én félreolvastam, mert 1-2 körömlakk 150ft-ra volt leértékelve, és azt hittem ez lesz az. A kasszánál pedig meglepődtem, de szerintem 500ft egy körömlakkért nem a világ vége.

Igaz, hogy a neon rózsaszín körmöknek teljesen az ellentéte, de nekem nagyon vegyes stílusom és ízlésem van. :)

Ajánlom mindenkinek, szerintem mindenféle outfithez és egyebekhez kitűnően megy. ^^Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...