Back to School - toll(tartó) díszítés, kreatívkodás és egy kis köszönetmondás

style, outfit, and study kép

Először is szeretném azzal kezdeni, hogy nagyon köszönöm a pozitív visszajelzéseket a Facebookon(lájkok, és reakciók[imádom[). Örülök, hogy ennyi ember tetszését elnyerte ez a kisebb füzetötletelős bejegyzés, és remélem hogy hasznotokra válik! :) 
A bejegyzésen közel ezer megtekintés van, az oldalmegjelenítés pedig 1161 megtekintéssel gyarapodott, aminek elképesztően örülök.


Másodszor pedig úgy gondoltam, hogy toll(tartó) díszítős ötleteket szedek össze, képekben persze, és mellé leírom az én tanácsaimat, vagy gondolataimat. 

diy, pencil, and colors kép

Ez a kis fából készült ceruza, vagy tolltartó már egyszer helyet kapott egy bejegyzés keretében a blogon, de úgy gondoltam megéri mégegyszer feltenni. Szóval egy kisebb farönk szükséges hozzá, és persze ezt ki kell fúrni. Kis lyukakat kell rá csinálni, és tádámm. Ennyi. :)

Ha túl egyhangúna találjátok akkor fessétek be, ragasszatok rá matricákat, tekerjétek körbe krepp papírral.

cross, diy, and pencil case kép

Ha van egy unalmas tolltartód, könnyen feldobhatod egy kis szegeccsel. :) Ez sosem fog kimenni a divatból, szóval hajrá! Bőrdíszművesnél beszerezhető.

crafts, diy, and pencil case kép

Ha van egy fehér színű tolltartód, amit már unsz, és szereted Nagy-Britanniát, akkor rajzold meg a zászlót. Elképesztően egyszerű, csak vonalzóra és filctollra lesz szükséged hozzá. A kék alapot rajzold meg először. Utána jöhet a fehér, és rá a piros. :)

diy and pen kép

A számotokra unalmas, és egyhangú tollakat, vagy ceruzákat színes ragasztószalaggal körbetekerhetitek.

diy, buttons, and tutorial kép

Egy wc papír gurigából megoldható a dolog. Teliragasztjátok gombokkal, és kész is.


diy, tutorial, and pen kép

Egy cipősdobozra lesz szükség, és wc papír gurigákra. Beragasztod őket, a papírdobozt pedig körbedíszíted, mondjuk csomagolópapírral.



pencil, unicorn, and awesome kép

Ha csillogós ceruzákat szeretnétek, akkor itt az idő... szükségetek lesz csillámporra, és ragasztóra. Azt a részét a ceruzának, ahol ezek a kis fémek találhatók(végülis a radírtartó), ott ragasztózzátok be, és szórjátok meg csillámmal. És kész is.


diy, school, and backtoschool kép

Kis gyöngyöket fűzzetek fel cérnára, majd ragasszátok oda a toll oldalára. Vagy ha nem szeretnétek cérnát használni, csak úgy magát a gyöngyöket is felragaszthatjátok.

diy, pencil, and school kép

Szerintem a képen tökéletesen látható, hogy hogy készül el. Kis pöttyöket kivágsz, felragasztod a ceruzára, és befested. :)


A tollak rendszerezésére. :D 


És hát, nagyjából ennyi lenne. :) Rengeteg füzet ötletet találtam, mit szólnátok még azokhoz? :D 

xx, Dorina










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek