Ballagás PART 5 - Magassarkú vs lapostalpú

Megjött a Ballagás sorozat 3. része is, ahol a magassarkú, illetve lapostalpú lesz a téma, hozok képeket inspirációnak, illetve elmondom a véleményem. Kezdjük is.

Magassarkú - a véleményem az, hogy csak akkor csinos, és akkor áll jól egy lánynak (nőnek), ha tud benne járni. Ez természetesen sarok mérettől függ, többnyire legalábbis. Lányok! Ne vegyetek fel olyan magassarkút, amiben nem tudtok menni, mert borzasztó, mikor valaki csetlik-botlik benne. Egyébként meg tényleg jól néz ki, ha valaki megfelelően tud benne lépni. :)
Szeretem, ha nem túl nagy a sarka, kényelmes, nem töri fel a lábam etc.

Lapostalpú - Szerintem ez is csinos tud lenni, de mivel magassarkú párti vagyok nem sokat tudok mondani róla. Ha valak nem szereti a magassarkút, vagy nem tud benne menni, akkor inkább lapostalpú mellett döntsön.

És akkor összeszedtem pár képet, ahol csinosabb magassarkúk vannak, kicsit kifinomultabbak, megfelelőek ballagásra stb., hogy mégis legyen egy kis elképzelésetek.

cake, shoes, and pink kép

fashion, shoes, and black kép
(Szerintem a sarka túl nagy, de egyébként szép.)


shoes, black, and fashion kép

shoes, black, and heels kép

shoes, white, and heels kép

elegant, shiny, and girls kép

shoes, fashion, and heels kép


shoes, black, and heels kép

black and heels kép

shoes, heels, and flowers kép

shoes, heels, and flowers kép

heels, style, and fashion kép

shoes and heels kép

shoes, heels, and purple kép

pink, shoes, and heels kép

shoes, fashion, and heels kép









Bár a lakkcipőt nem ajánlom, mert nagyon merev, és ezáltal kényelmetlen. TAPASZTALAT






Illetve, lapostalpú(balerina), vagy kisebb sarkú cipőkkel is "készültem" :

bow-tie low-heeled shoes kép


chanel, shoes, and pink kép
Ebből mindenképp a fehéret javasolnám. :) 


forrás: H&M <--- ide kattintva elérhető


Bár, nem tudom szandálban mennyire szoktak ballagni, de szerintem stílustól függően az is csinos tud lenni.
forrás: H&M <--- ide kattintva elérhető












Megjegyzések

  1. Szia! Nem szeretnék szemét megmondóembernek tűnni vagy ilyesmi, de a bejegyzés legelső képén még csak nem is egy cipő, hanem egy torta van, nem tudom őszintén, hogy ezek után mit gondoljak, mennyi időt öltél a bejegyzés megírásába, ha egy ilyen dolog nem tűnt fel? Őszinte leszek, megnéztem a többi ballagásos bejegyzésedet is, és képeket egymás alá pakolni nem igazi inspirációs bejegyzés, ezt is meg lehetne csinálni sokkal igényesebben (kezdve ott, hogy jobban megválogatod a képeket...)
    Csak úgy kíváncsiságból 8. osztályból vagy gimiből fogsz ballagni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. :) Nagyon örülök, hogy ide leírtad a véleményed, őszintén :D
      És igen, hogy őszinte legyek... én is észrevettem rajta, hogy valami furcsa benne, és nem voltam ebben 100%-ig biztos, de így, hogy te is úgy látod, kvittek vagyunk. Szerintem nagyon jópofa ettől függetlenül. :)
      8. osztályból ballagok

      Törlés
  2. Akkor most én leszek a másik szemét megmondóember :D Ezek a cipők (a laposakon kívül) nem valók ballagásra. Ballagásra elegáns öltözék való, nem bulizni mész. A cipők egyébként amiket kiraktál tényleg szépek, de stílusban nem ballagási cipők. A másik pedig, egy nyolcadikos lány ilyen magas sarkú cipőt meg ilyen stílusú cipőt ne is hordjon. Mennyi vagy kb, 14-15? Lesz majd időd nyaktörő cipőket meg miniruhákat hordva bulizni 16-17 éves korodtól, (amikor már lesz mit beletenni a ruhába) addig öltözz a korodnak megfelelően! Nincs annál szánalmasabb, mikor egy kislány beöltözik nagylánynak. (+ azok a fiúk, akik ezekre a lányokra hajtanak, azért hajtanak rájuk, mert a saját korosztályukban VALAMIÉRT nem találtak barátnőt, szóval ÓVATOSAN VELÜK) Ezt nem oktatásnak szánom, csak én már túl vagyok ezen a korszakon, és próbálom megosztani a tapasztalatomat, ami neked még nyilván a korodból adódóan nincs :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a képek csak inspirációnak vannak, és oda is írtam egy képhez, hogy nagy a sarka. Szerintem a többi meg már magától értetődő, de igyekszem elkerülni az ilyen eseteket mostantól, már csak az ilyesféle kötekedők miatt is, mint például te. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek