2015. augusztus 18., kedd

BB krém, vagy alapozó?

BB krém vs alapozó?! 
Melyik a jobb megoldás? 

Először is, mi az a BB krém?  Olyan mint az alapozó, csak nem ad olyan "durva" árnyalatot az arcodnak, és nem roncsolja a bőrt. Hidratáló krém, ami vékonyabb rétegű fedést ad.
Én az Avonnak a  Solutions BB Matte krémjét használom, light árnyalatban. Minden nap , nem roncsolja a bőröm, és ajánlom mindenkinek, mert sokkal sokkal jobb,mint az alapozó, és azért ez is ad egy kis fedést. 30 ml, és jobb esetben 1300-1800 ft között megbírjátok rendelni, de megéri.

Van alapozóm is az Avontól, Colortrend light árnyalat, nem szeretem, túl mű hatást kelt, és úgy nézek ki mint egy Barbi baba, plusz nagyon nehéz lemosni. Mintha vakolat lenne az arcomon, nekem nagyon nem jött be, nagyon nem szeretem, és nem ajánlom senkinek, kivéve aki eltűri a vakolatot a fején, és inkább az alapozó mellett dönt.
Az Essence-nek van rengeteg jó alapozója, inkább azokból válogassatok, menjetek be egy Rossmannba, DM-be, és nézzetek szét.

De előbb ajánlom a BB krémet, mint az alapozót.
   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vega,vegán, húsimádó, vega-, és vegánutáló

Sziasztok. Úgy gondoltam, hogy a mai nap folyamán lepötyögök nektek néhány dolgot, ami szerintem mostanában nagyon felkapott lett az em...