Happy Women's Day!

babe, classy, and flowers kép

Szeretnék minden nőtársamnak boldog nemzetközi nőnapot kívánni! :) Legyen a napotok szép, és kívánom, hogy igazán érezzétek jól magatokat nőként! Ne csak ma, hanem mindig.


A nőnap eredete

A nőnap eredetileg egy nő(mily meglepő) fejében fogant meg. Célja, hogy a nők iránti tiszteletet, és a nők megbecsülését tudjuk kifejezni. Világszerte 1917 óta ünneplik, minden év március 8-án. 

Mivel a nők régen sokkal kevesebb joggal,- köztük választójoggal sem - rendelkeztek, így egy mozgalom kezdett kialakulni. A leghíresebb nőjogi harcosok Clara Zetkin és Rosa Luxemburg. 

Miért is jó nőnek lenni?

Bíbelődhetsz órákat a tükör előtt, anélkül, hogy bárki hülyének nézne. :D 

Egyik nap lehet göndör a hajad, másik nap egyenes. 

Szerintem sokkal több lehetőség van a külsőnk változtatására. Például szemöldökszedés, amint már az előbb említettem; a hajvariációra is több lehetőségünk van, és hát elég nagy segítségünk a smink.
Ha egy férfi szedi a szemöldökét, kicsit bizarr, legalábbis én annak tartom, és itt most nem arról van szó, hogy pár szálat kihúzunk annak érdekében, hogy ne dzsungel nőjön a fejünkön. Leginkább a formára szedésre gondolok. 

Miénk az elsőbbség. :) 

Kevésbé erős a testszagunk. Persze kivételek vannak, de most általánosítok. 

Egy buliban sokan meghívnak italra. :D  Ezzel kicsit kímélheted a pénztárcádat. 

Van egy nagyon nyomós okunk arra, hogy legalább egyszer egy hónapban bunkók legyünk, chipset faljunk a nappaliban, miközben egy baromi béna filmen sírunk.

Sose kell megbánnunk, hogy kilyukasztattuk a fülünket. 

Ha túl csúnya a bőrünk, simán elrejthetjük. 

Ha a barátod pólójában, ingjében flangálsz, akkor is szexi vagy. Ha egy miniszoknyát húzol magadra egy passzos felsővel, akkor is. 


Titkos női nyelvet is alkalmazhatunk a barátnőinkkel.


Nos, ezek között vannak vicces, és kevésbé komoly dolgok. Természetesen nem akartam ezt a bejegyzést teljesen komoly hangvételűre írni.

xx, Dorina



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek