Vigyázz! Kész! Posztolj! - Kapcsolatok



Sziasztok! :) A mai VKP témája nem más, mint a kapcsolatok. Itt érthetünk bármit. Az emberekkel, illetve az önmagunkkal való kapcsolatunkat is, én úgy gondolom. Ezt a bejegyzést egy egészen vegyes bejegyzésnek szántam, szeretnék mindent belevetni, ami éppen eszembejut a kapcsolat szóról. Kattintsatok IDE több VKP információért, illetve ha szeretnétek csatlakozni!

Emberi kapcsolatok

Mindamellett, hogy a kommunikálásra szükségünk van, nem mindegy, hogy csak egy számodra teljesen semlegesnek érzett emberrel viszed véghez ezt, vagy pedig egy olyannal beszélgetsz, akit egészen közel áll a szívedhez.

Én például egy nagyon társasági ember vagyok, bár egyre inkább kezdem megszeretni önmagam, és szeretni a saját társaságom is, de ha mellettem van egy-két ember, ez jobban fel tud dobni. :) Szerintem pont, hogy az aranyutat kellene mindenkinek megtalálni. Néha időt szánni önmagára, majd másokra is.

És vannak azok, akik teljesmértékben magányos farkasok, akkor sem lehet őket kirángatni emberek közé, ha letérdelünk eléjük és rimánkodunk. Ez sem teljesen egészséges, főleg, ha egy negatív beállítottságú emberről van szó.

Szükségünk van arra, hogy néha kilépjünk a házból, elmenjünk a barátainkkal ide-oda. Hogy sztorizgassunk egymással, nevessünk, és hülyeségeket csináljunk. Szükségünk van jó barátokra, akikben megbízhatunk, és akik támogatnak minket. De ugyanígy szükségünk van egy jó családra, amiben jól érezzük magunkat, és tudjuk, hogy ők is támogatnak minket.


És a legfontosabb: az önmagunkkal való kapcsolat

Szeretnék nektek 5 szabályt leírni: 
  • Soha ne hasonlítsd magad másokhoz!
  • Állj magadhoz mindig pozitívan! 
  • Ne becsüld le önmagad! 
  • Lásd meg magadban a szépet és a jót!
  • Légy magabiztos! 
Ha ezeket betartod, biztos, hogy nem lesz negatív érzeted magad felől. Nagyon fontosak az előbb említettek, de tényleg. Tölts magaddal időt. Csináld, amit szeretsz. Sportolj, ugyanis ettől meg jön az önbizalom. Lehet nehéz lesz elkezdeni, de ha kitartó vagy, akkor máris lesz olyan dolog, amire büszke lehetsz! Soha ne hasonlítsd magad másokhoz. Benned ez a szép, benned ez a jó, benned más értékek vannak mint egy másik emberben. Mindenkiben más a szép és a jó. Ha pozitívan állsz magadhoz, hogy igen, ezt meg tudom csinálni, biztos, hogy úgy is lesz. Gondolkozz el magadon: és a pozitív tulajdonságaidon. Eszedbejut, hogy szépen tudsz rajzolni, esetleg jó a nyelvérzéked, és már is nem érzed magad rosszul. :) Tudd, hogy neked is vannak jó tulajdonságaid. Légy tisztában önmagaddal! 



Remélem ez a bejegyzés valamennyire hasznos volt. :) 

xx, Dorina


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek