Vedd észre a szépet az őszben is!

autumn, garden, and jesen kép

Sziasztok! :) A mai bejegyzést egy ilyen vigasztaló bejegyzésnek szántam.

Igen, nehéz elbúcsúztatni a nyarat, és visszasírjuk a szép nyári éjszakákat, amikor hajnali 4-ig jártuk az utcákat a barátainkkal, de vegyük észre a jót az őszben is. Persze, az ősz kezdete jelent egy elég "rossz" dolgot: az iskolát. De ettől függetlenül vannak pozitívumok is benne. :)

Az első dolog: a kötött pulóverek. Én személyszerint imádok a puha, jó meleg pulcsikba belebújni. :) És egyébként meg mindenféle outfitbe beleillenek. Szoknyához, nadrághoz;cicanadrághoz, farmer nadrághoz. 

autumn, beige, and fall kép



A második: a sütőtök!!! Imádok tököt faragni, illetve enni is. Egyik kedvencem a sült sütőtök, kis cukorral meghintve. :)

autumn, book, and candle kép



Harmadik: És hát jézusom. A fák. A fák gyönyörű színekben pompáznak ilyenkor, és aki szeret fotózni, vagy csak szimplán sétálgatni borongós időben, például egy parkban, annak ez megfelelő időszak.

autumn, blanket, and brown kép



Negyedik: eső. Kiülsz az erkélyre, könyvet olvasol, és közben hallgatod az eső zuhogását. Ehhez is egy bizonyos hangulat kell. :) De egyébként meg nagyon jó. Persze, az nem, ha minden nap ömlik az eső, és elsüllyedünk a sárban, de próbáljuk megtalálni a szépet az esőben is.

Lazy, rain, and train kép




Ötödik: bakancsok. Aki szereti a jó meleg, belebújós bakancsokat, azoknak ez szintén egy tökéletes évszak. :)

autumn, boots, and fall kép



Én például nem szeretem nagyon mutogatni magam, tehát kényelmesebben érzem magam hosszúgatyában, pulcsiban, mintha haspólóban, és rövidnadrágban lennék. Eléggé elhúzódott ez a nyár, még a szeptember elejét kicsit becsempészte magának, aminek egyrészt örülök is, másrészt pedig nem. :) De már most lehet érezni, hogy sokkal hamarabb sötétedik, hűvösebb az idő is. Ez egy eléggé átmeneti időszak, de hamarosan jönnek az ünnepek, mint például a Halloween is.

Kívánom mindenkinek, hogy hasznosan töltse ezeket a szép, őszi napokat. ^^ Puszi mindenkinek.
xx, Dorina

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek