2015. december 4., péntek

TOP 8 ajándék karácsonyra

Sziasztok. :) Mivel ünnepek előtt mindig baj van, hogy mit vegyünk 1-1 barátnak, vagy családtagnak, így összeírok 10 dolgot, ami mindig jól jöhet. Remélem segít nektek ez valamennyire. 
  1. Könyvek - a barátod foga épp a legújabb könyvre fáj? Akkor itt a lehetőség! 
  2. CD/DVD - a banda épp nemrég adott ki egy új albumot, és a barátnőd imádja őket? Rendben. Akkor irány egy zenebolt! A DVD részéről pedig, egy karácsonyi film mindig feldobja a hangulatot. :) 
  3. Ruha - sosem megy ki a divatból, haha... ha értitek. :) Nos, poént félretéve(ami egyébként nem volt vicces, de sose baj), divatba jöttek a kötött pulóverek télgyanánt, tehát irány a bolt. Ha még sem vagy biztos abban, hogy milyet szeretne igazából, akkor egy ajándékutalvánnyal elkerülheted a kellemetlen helyzeteket. 
  4. Kozmetikai kellékek - ez lehet akár szemhéjtus, vagy púderecset. A lényeg, hogy a személyiségének megfelelő terméket válassz. 
  5. Tusfürdő/sampon illetve dezodor,spray, parfüm - igazából ezt nem lehet kozmetikai kellékek kategóriába sorolni... valami gyümölcsöset, esetleg? Feltéve, ha lány. 
  6. Olajmécsesek, gyertyák - feldobják a hangulatot :) 
  7. Körömlakk - abból sosem elég! 
  8. Karácsonyi dísz - nos, kitudja mikor jöhet jól, nemde? Valami egyszerűt, valami aranyosat. 
Nagyjából ennyi lenne, remélhetőleg adtam nektek ötleteket, és egy kis löketet a vásárláshoz. 
xx, Dorina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...