Mit kaptam Karácsonyra?

girl, alternative, and christmas kép 

Sziasztok! :) Először is szeretnék minden kedves olvasómnak nagyon boldog Karácsonyt kívánni! Remélem hasznosan töltitek ezt a szép ünnepet a családdal, barátokkal.Úgy gondoltam, hogy mivel ez a téma videósok, és szerintem bloggerek között egyaránt felkapott téma, így én is összegyűjtöm a Karácsonyra kapott dolgokat.
Mindezek mellett szeretném azt is megjegyezni, hogy ez nem felvágás, és nagyképűsködés miatt íródik meg, hanem egyszerűen úgy érzem, hogy tudnék nektek újat mutatni, mondani. :)



A legelső ajándék egy olyan dolog, amire igazából nem számítottam. Sőt.. körülbelül neten egyszer néztem utána, hogy mennyibe kerül, és hogy mit tud.
Ez pedig egy BaByliss automata hajgöndörítő. :) Eleinte óvakodtam a kipróbálásától, de kiderült, hogy baromi egyszerű, csak mindent úgy kell csinálni, ahogyan az elő van írva. A színe ilyen mályvás, nem tudom a kép mennyire adja vissza.

Displaying IMG_7222.JPG




Displaying IMG_7304.JPG

Két fok között lehet választani: 180, és 200. A kisebb hőfok ajánlottabb a szőkített hajúaknak, illetve aki tudja magáról, hogy törékeny, érzékeny hajjal rendelkezik. A nagyobb hőfok pedig a strapabíróbb hajnak való. :) Elképesztően tetszik a színe is, szerintem nagyon jó, csajos, és baromi könnyű vele szép tincseket csinálni. Körülbelül fele annyi idő, mintha hajsütővassal vagy hajvasalóval szenvednék.

A második ajándék "megcáfolja" az előző mondatomat, ugyanis kaptam egy hajsütővasat is. Méghozzá egy Rowenta márkájút.

Displaying IMG_7259.JPG

185 a legnagyobb hőfok, van ilyen csiptetője is, és szerintem nagyon könnyű használni. :) Hátulütője mint már említettem is, hogy sokáig tart, mire besütöd az egész hajad. De egyébként örültem neki.

Displaying IMG_7257.JPG

Kaptam még egy Dove szettet is, ami dezodort tartalmaz, és tusfürdőt. Szerintem az ilyesfajta dolgok mindig jól jönnek, személyszerint szeretem ezeket a spray állagú dezodorokat. :) És örültem is neki.

Displaying IMG_7248.JPG

Kaptam egy Cien bb krémet is, és hozzá kell tennem, hogy sajnos sötétebb árnyalatot, mint a bőröm. Pedig nagyon jó illatú, kellemes állagú termékről van szó. :( Hátha a nyáron kicsit sikerül lebarnulni, és akkor hasznát tudom venni. De így sajnos nem, mivel az én bőröm nagyon világos, és eléggé feltűnik, ha már csak egy árnyalattal sötétebb BB krémet, vagy alapozót használok.

Ezeket még rengeteg csoki, illetve egy kevéske pénz is követte. A pénzből rendeltem magamnak szoknyát szilveszterre a H&M oldaláról, és emellé egy bronzosítót. :)

Displaying IMG_7305.JPG

A barátomtól ezt az elképesztően aranyos nyuszit kaptam, imádom a plüssöket, és nagyon tetszik. :) <3

Displaying IMG_7307.JPG

És természetesen egy illatgyertya is bekerült az ajándékok közé, Berry "ízesítésben". Imádom az illatgyertyákat is, nagyon fel tudják dobni a hangulatot. :)



A bundazoknik pedig már csak a plusz imádnivaló dolgok a télben, és hát megleptek engem egy nagyon szuper mikulásos zoknival. :D Szintén ez is nagyon tetszik.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Hogy őszinte legyek, biztosan azt várta mindenki, hogy óriási dolgokkal fogok előállni. De szerintem a Karácsony nem erről szól, illetve már régen de, de az én szememben nem. :) Apróságoknak is nagyon örültem, főleg, mert tudom, és tudtam, hogy szívből adták.

Ti miket kaptatok? :)
Remélem tetszett a bejegyzés, ha ehhez hasonlókat szeretnétek látni, írjátok meg, és én megpróbálom kivitelezni.

xx, Dorina









Megjegyzések

  1. Szia Dorina!
    Nálunk sosem az ajándék értéke a lényeg, sőt még csak nem is az ajándék,hanem hogy együtt legyen a család.
    Nagyon szuper dolgokat kaptál, nekem legjobban a zokni tetszik, imádom a puha dolgokat:)

    Egyébként régóta olvasom a blogod és nagyon tetszik!😃
    Hasonló témában írok én is, ha gondolod nézz be hozzám: https://renibeautyandfashion.blogspot.hu
    Reni😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :) Mindenképp benézek.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek