Újévi fogadalmak amit mindenkinek be kellene tartania


Sziasztok! :) A mai bejegyzésben egy pár dolgot szeretnék nektek összefoglalni, hogy mik lennének azok, amelyeket mindenkinek be kellene tartania.Természetesen nem fog köztük szerepelni az, hogy minden fogadalmat be kellene tartani, hiszen ezt mindenki maga dönti el. De úgy gondolom, hogy vannak olyan alapvető dolgok, amelyekről sokszor elfeledkezünk. Legyen akár szó rólunk, akár az egészségünkről, akár másokról. És mivel hamarosan itt az újév, úgy gondoltam, hogy ideje összefirkantani nektek egy újévvel kapcsolatos bejegyzést is, hiszen már karácsonyi van. 

Mindenkinek be kellene tartania...


  1. Kevesebbet költeni olyan dolgokra, amelyek feleslegesek, nem használjuk őket. Legyen ez ruha, smink, bármi. 
  2. Kevesebbet aggódni, és többet mosolyogni. 
  3. A szükséges vízmennyiséget meginni. Szerintem ez mindenképp fontos, bár így lehet hülyén hangzik, de ettől függetlenül az egészségünkről van szó.
  4. Több időt szánni önmagunkra, ugyanis nagyon fontos, hogy önmagát mindenki jól ismerje. De sajnos a mai rohanó világban ez lehetetlen... de azért próbáljuk meg. :) 
  5. Többet mozogni. Nyilván vannak olyan emberek, akik az utolsó 10 percüket is mozgással töltik, de nagyon sokan vannak, akik nem. És sajnos én is az utóbbi közé tartozom, de ezen próbálok változtatni. :)
  6. Kevesebbet lustálkodni. Természetesen belefér egy kis minimális lustaság, de próbáljuk meg hasznosan eltölteni az időt. Ha ezt megtesszük, akkor nem lesz kapkodás más alkalommal. :) 
  7. Többet szeretni mint utálkozni. 
  8. Többet beszélgetni másokkal, ugyanis ez kicsit ellazít, és akár nyugtató hatása is lehet. 

Jelenleg ennyi jutott eszembe, biztosan van még sok, de én ezeket tartottam a legfontosabbnak. :) 

xx, Dorina




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek