Avon Haul


 Sziasztok! :) Mostanában sikerült olyan dolgokat beszereznem az Avontól, amikkel 100%-osan elégedett vagyok, és valamelyik közülük már elfogyott, hiányzott a készletemből. Ezek egy csodaszép körömlakk, egy hővédő spray, és egy szempillaspirál. 

Először is kezdeném a hővédővel; őt szeretném gyorsan letudni. Az előző bejegyzésekben őt már láthattátok, ugyanis ugyanolyan fajtát használok mindig. :D az Avon Advance Techniques hővédő és hajformázó spray-éről van szó, természetesen. Elégedett vagyok vele, sokkal kezelhetőbb tőle a hajam, és mindemellett védi is. :) (Sajnos erről külön képet nem készítettem, de szerintem eléggé látható a fenti képen, illetve IDE kattinva is megtekinthettek róla képeket) Azt hiszem, hogy 750ft körül volt. 



A második egy körömlakk egy csodaszép, csillogós, kicsit metálos hatású körömlakk. Az Avon Nailwear Pro+ termékcsaládjába tartozik. Kicsit ezüstös színű, illetve fényben jobban látható, hogy rózsaszínes hatása is van. Nagyon könnyedén fel lehet vinni a körömre, viszont ajánlom nektek, hogy két rétegben vigyétek fel, akkor sokkal erőteljesebb, szebb, és igényesebb hatása lesz. :) Az árát nem tudom pontosan, de ilyen 600-800ft körül szoktak lenni általában az Avonos körömlakkok. 


A következő egy szempillaspirál, méghozzá SuperShock néven fut. A színe fekete, milyen meglepő. :D Ezt már régebben is használtam, viszont úgy gondoltam, hogy újravásárolom, és most karácsonyi kiadásban. :) Nagyon szép ez a díszítés rajta, feldobja az unalmas sminkelős reggeleket. Már ha a sminkelés unalmas lehet... :P A keféje viszonylag sűrű, nagyon jó, elképesztően jól eloszlatja a festéket a szempillán, és mindeközben megakadályozza, hogy a szempillák összeragadjanak. 



Ez most egy elég rövid cikkre sikerült, viszont a héten tervezek egy VKP posztot, illetve egy Hogyan érzek a középsuliról bejegyzést is. Kitartást mindenkinek! 

xx, Dorina :) 








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek