2018. július 23., hétfő

TOP 3 hely Magyarországon, ahová szerintem érdemes eljutni

People Walking on Pedestrian Lane during Daytime


Néha jól esik az embernek kiszakadni a rohanó világból, kikapcsolódni, kirándulni. Én most összegyűjtöttem nektek a TOP 5 magyar helyet ahová mindenképp el szeretnék egyszer jutni, szétnézni, ismerkedni. 

1. Tihany - Levendularét

Tihanyban már jártam, viszont akkor inkább a Balatonra fektettünk nagyobb hangsúlyt, nem a levendularétre. Nézelődtünk a hosszú kirakatsorok között, sétálgattunk a dimbes-dombos utcákon, megnéztük az Apátságot, gyönyörködtünk a messzi tájban, a látnivalókban, megértéssel néztünk a nyaralós cuccokkal felpakolt emberekre. 


Viszont a levendularét akkoriban nekünk sajnos kimaradt, de mindenképp pótolni szeretném. A levendula egyébként nyugtató hatással bír, tehát elalvás előtt egy pohár levendula tea, és mély álomba szenderülsz. :) 

Kapcsolódó kép


2. Szilvásvárad

Szilvásváradon már voltam, bár igaz, hogy régebben, de szerintem nagyon szép hely. Az egyik legcsodásabb pontja azonban nagyon érdekes is: A Szalajka-völgyben egy fátyolvízesés található, ami tényleg mesébe illő. :) 

Képtalálat a következőre: „szilvásvárad szalajka völgy”

3. Szentendre

Szentendre egy nagyon kellemes kis település, évekkel ezelőtt ott is volt szerencsém körbejárni a helyet kicsit.Különböző dolgokat lehet vásárolni,én mikor arrajártam akkor lealkudtam egy sapit is, illetve óriás ceruzát vettem. Nagyon szuper hely, igazi "feeling"-je van. Ha kikapcsolódásra vágytok, akkor érdemes ide elmenni.
Képtalálat a következőre: „szentendre”


2 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Nagyon tetszett ez a cikk, nagyon jó volt olvasni! :)
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Nagyon örülök! :) Kicsit most rövidebbre sikerült a megszokottnál, de nem volt benne felesleges rizsa. :)

   Törlés

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...