Kedvenc őszi darabjaim avagy 2k17 DIVAT #ROMWE

fall and style kép

Az őszben a legjobb a finom, meleg mézestea, a vanília illatú gyertyák, és persze a meleg ruhák. Azok közül is a kedvenc a 'sweater', vagyis a kötött pulcsi

A mai bejegyzésemben pedig a hangsúly a ruhákon lesz, akárhogy is szeretem az előtte említett dolgokat. A ROMWE nevű oldalon válogattam össze a jelenlegi kedvenceket, akár szín, akár fazon szempontjából is. A linkeket a képek alatt megfogjátok találni, és ti is meg tudjátok őket rendelni tök reális áron. :) 

Pulóverek

Kezdjük a legjobbakkal, a pulóverekkel. Imádom őket, a kapucnistól kezdve a mélykivágásúig az összeset. A ROMWE-n hálistennek rengeteg választék van. Tipikus őszi színek például a bordó, az okkersárga, a mustársárga (ez a kettő szinte majdnem ugyanaz), a fekete, szürke, fehér stb. 

A legelső kiszemeltem egy bordó, fehér csíkozott kötött felső. 

IDE kattintva megrendelheted.
Szerintem baromi jól néz ki ez a két színkombináció, az már csak plusz, hogy imádom a rövidszabású pulcsikat, kb csak olyanok találhatók meg a ruhatáramban. Egyébként, ha nektek ez a két szín együtt nem jön be, a felső megtalálható szürke-fehér variációban is.

A következő darab egy eszméletlen jó fekete,virágmintás kapucnis felső.

IDE kattintva megrendelheted.

Szerintem nagyon jól néz ki, hogy ennyire egyszerű önmagában, viszont az ujján lévő virágminta elképesztően jól feldobja, az már csak plusz pont, hogy kapucnis. Bár van egy testvérkéje úgymond...

IDE kattintva megrendelheted. 

Nos. Igen. Szinte majdnem ugyanaz, egy dolog hiányzik: a kapucni. Jézusom, nagyon sokszor fogom még ezt a szót leírni. :D Szóval igen, erről van itt szó kéremszépen. Egyébként ezek a pulcsik elérhetőek még púderrózsaszín, sárga, szürke stb. színben is. :)



IDE kattintva megrendelheted.

A rózsaszín felsők egyébként szerintem nagyon csinosak, a hátán lévő kivágás pedig nagyon jó. :) Nagyon tetszenek a hasonló felsők, szóval előbb utóbb biztos fog egy landolni a szekrényemben.


Nadrágok

A nadrágok variálása nálam érdekes hűvösebb időben. Sajnos mivel alacsony vagyok, és nem 20kg vasággyal, így elég nehezen tudok magamra nadrágot találni. A kedvenceim mégis egy végig szaggatott fekete, és egy sötétkék térdnél szaggatott farmer, illetve nagyon szeretem a leggingseket is. Oh, és majdnem kifelejtettem a boyfriend gatyám. 

IDE kattintva megrendelheted.

Azok a leggingsek, amelyeknek az oldalán különböző színű csík fut végig, mostanában nagy teret hódítanak. Nekem nagyon tetszik, bár egy magasabb lányon sokkal jobban áll. :) Ilyenem nincsen, viszont gondolkodom rajta, hogy beszerzek egyet. Kicsit sportosabb.


IDE kattintva megrendelheted.

Na jó. Ez nagyon megfogott. :) Amúgyis szeretem az ilyen kicsit bokavillantós nadrágokat. De ez valami eszméletlen jól néz ki, milyen szuper párosítás lenne a rózsaszín pulcsival... ;)


IDE kattintva megrendelheted.

Farmerekből viszont jobban szeretem a magasderekú, szaggatottakat. Sajnos nincs sok farmerem, de igyekszem bővíteni a számukat. És amiért fekete, sokkal jobban megy mindenhez.


Kardigánok

Bocsi, hogy összevissza haladok, de szeretném, ha nem lenne túl kiszámítható a bejegyzés. :D Ezért most jöjjenek a kardigánok. 
Imádom a hosszú kardigánokat, viszont sajnos a ruhatáram ezenrésze is bővítésre szorulna. 


IDE kattintva megrendelheted.

Nos. Ez egy nagyon kényelmesnek tűnő darab, többek közt azért, mert laza, egészen melegnek tűnik, már csak azért is mert kötött. A két oldalán lévő zsebek pedig szerintem tök jók.


IDE kattintva megrendelheted.

Hogy legyen egy kicsit extrább is. Nagyon tetszik rajta a minta, szerintem igazán Dorinás, és árban sem veri a plafont, sőt. Itthon sokkal drágábbak az ilyen kardigánok, mint ezeken a külföldi oldalakon. Ráadásul még lehet, hogy a minősége is jobb.

Kabátok

Szerintem baromi nagy teret hódítanak a bélelt farmerkabátok, a bőrdzsekik. Akár nők, akár férfiak terén is. 

IDE kattintva megrendelheted.
Egy ilyen kabátot tökre el tudnék magamon képzelni, már csak azért is, mert szeretem a farmerkabátokat, van is belőle. :) De sajnos azok csak olyan darabok, amiket kora ősszel, vagy télikabát alá tudok hordani. Viszont ez, nagyon jó megoldás lehet télre is.

Sajnos bőrkabit nem találtam az oldalon, de rajta vagyok az ügyön. :(

Kiegészítők


IDE kattintva megrendelheted. 

Nagyon szeretem az egyszerű, fekete laza sapkákat. :) Ez tipikusan olyan sapka, ami kb mindenkinek jól áll, mindenhez megy. Nehezen lehet vele elrontani egy outfitet.

IDE kattintva megrendelheted.
Imádom a hosszú, meleg sálakat. A fekete-fehér-szürke kombináció túl unalmas, a piros egy kis színt visz az öltözékbe.



Ezek lennének azok a dolgok, amiket szeretek, és fontosnak tartok az őszi/téli outfitemet illetően. :)
A bakancs azért nem került ide, mert nem valószínű, hogy rendelnék netről, mivel valahol a 37 és  37,5 között van a lábam, tehát kicsit necces a dolog.

Remélem tetszett nektek a bejegyzés, és kedvet kaptok valamelyik termék megvásárlásához. :)
xx, Dorina














Megjegyzések

  1. Nagyon jó ruhákat találtál! Talán az ősz az, amikor a legjobban lehet variálni az outfit-eket. Aki imádja a pulcsikat (és ki ne imádná?), annak tuti az egyik kedvenc évszakja. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, régen nagyon utáltam az őszt, viszont az elmúlt két évben rájöttem, hogy sokkal szívesebben veszek fel egy meleg kötött pulcsit, mint pl. rövidnadrágot :D imádom a nyarat is, 101%-ban nyári gyerek vagyok, de unalmas lenne, ha mindig 40 fok lenne. :)

      Törlés
  2. Nagyon klassz ruhákat találtál :), szinte mindegyik meg is tetszett. :D

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek