2017. szeptember 2., szombat

Bio-Oil csomag

black and white and model kép

Halihó! Mint tudjátok én elég nagy hangsúlyt fektetek a bőröm egészségére, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A napokban megkeresett egy cég, amely nemrégiben került be Magyarországra, a Bio-Oil.

A Bio-Oilról 


Nos, elsősorban szerintem fontos tudnivaló az, hogy a termékek teljesmértékben vegánok, tehát egyáltalán nem tesztelnek állatokon (legalábbis én így tudom). Nem ragaszkodom teljesen a CF (cruelty-free, azaz vegán) termékekhez, de ha lehetőségem van, inkább csak azokat használom. Bár, ha jól tudom,az Avon pont nem vegán. 
Tehát ez azoknak is jó lehet, akik a vegán életmódot folytatják. 

Testre és arcra egyaránt használható, ugyanis hegekre, striákra, száraz, és vízhiányos, vagy öregedő bőrre lett ez kifejlesztve. Hogy őszinte legyek, én egyáltalán nem hiszek az ilyen dolgokban, bár kíváncsi leszek a végeredményre, hisz én magam is száraz bőrrel (ezáltal ekcémával) küszködöm. Az ajándékcsomagnak nagyon örültem, ugyanis én nem szánnám rá magam, hogy megrendeljem. 

Viszont ha bejön a használat, akkor valószínűleg utánpótlás is lesz. :) 


A Bio-Oil oldalán több tájékoztatást is szerezhettek róla.És elképesztően cukik voltak, kaptam mellé egy aranyos narancssárga tatyót, és Bio-Oil-os pendriveot. ^^ Alkalmazása: 

Naponta kétszer masszírozd bele a problémás bőrbe. Egyáltalán nem bonyolult a használata, viszont azt fontos tudni, hogy csakis KÜLSŐLEG használható. 


A használat után, illetve ha látok valami változást, garantált lesz egy instagram bejegyzés róla. :) 

xx, DorinaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...