2015. szeptember 28., hétfő

Trükkök,tippek lányoknak + DIY

A mai nap folyamán trükkökkel, illetve tippekkel állok nektek elő, ami megkönnyítheti a mindennapjainkat, hiszen lányok vagyunk,és mindig túlbonyolítunk mindent.

Celluxos tusvonal 

Lehet viccesen,vagy éppen hülyén hangzik, de kezdőknek igen is kötelező kipróbálni a szemhéjtusvonal meghúzását cellux segítségével! 
A dolog szimplán annyi, hogy odaigazítod a szemed alakjához megfelelően a celluxot.
Azután pedig olyan hosszú cicafarkot húzol magadnak, amilyet szeretnél.


Tusvonal kanállal 

És még egy ötlet, hogy hogyan varázsolj magadnak hibátlan tusvonalat. Akár a kanál nyelét, vagy fejét(?) is használhatod, mindkettő remek megoldás arra, hogy szép tusvonalat tudj húzni. 


Elveszett hajcsatok,hajgumik 

Veszel 200 darabos hullámcsat készletet, és az összes eltűnik egy fél nap alatt? A hajgumijaidat sosem találod? És még van egy felesleges TicTacos dobozod is? 

Itt a megoldás! 

DO IT YOURSELF! - CSINÁLD MAGAD  

Csajos bulira készülsz? Netalán a barátnődnek szülinapja van, és szereti a csicsás dolgokat? Nos, akkor remek megoldás a csillámos lufi. 
Szükségetek lesz: 
  • lufikra
  • csillámra
Idea
Nos, hogy őszinte legyek, nem igazán értem, hogy az első sor 2. kép mit ábrázolna. Maradjunk az én verziómnál, ami kb. ugyanez. A lufi belsejébe szórjatok konfettiket, csillámokat, fújjátok fel a lufit, és kész is. Indulhat a csajos parti! Szerintem nagyon ötletes, és szép.
  • gémkapocs szükséges 
1. Nyisd szét a gémkapcsot.
2. Hajtogasd úgy, ahogy a képen látható 2. formájában van.
3. Vágd le a felesleges gémkapocs darabkát.

Ezeket a minivállfákat használhatod nyakláncok, vagy fülbevalók tárolására is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

4 tetkó amit magamra szeretnék varratni

A mai bejegyzés több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert világ életemben úgy voltam vele, hogy én biztosan nem fogok maga...