Karácsonyi dekoráció

Unod már a szokásos hangulatot a szobádban? Esetleg feldobnád különféle dolgokkal? Akkor remek ötlet, ha elolvasod ezt a cikket! ---> Reklámozás felsőfokon. Na, de én most nem ezért jöttem, hanem hogy segítsek nektek.

christmas, snowman, and winter kép

Először is, cuki hóemberek, és rejtélyes módon remekül feldobják a hangulatot.

diy, christmas, and tree kép

Karácsonyfa egyszerűen, amihez szükséged van:
  • ragasztóra
  • kartonpapírra 
  • zöld fonálra 
A kartonpapírt a kép alapján szükséges megformázni, hogy aztán a fonalak átvehessék a tipikus karácsonyfa alakot. Ezután körberagasztózod az egész papírt, és a fonalakat is, hogy jól tapadjanak egymásra a későbbiek során. Körbetekered úgy, hogy egészen dúsan átfogja a kartonpapírt. Majd miután megszáradt, és egybe állt, a kartonpapírra ninss is szükség. 

book, christmas, and diy kép

Unod a könyveidet, nem tudsz nekik megfelelő helyet találni, és közeleg a karácsony? Akkor rendezd őket így, ehhez hasonlóan, vágj nekik agancsot, csinálj nekik hóember orrot, egy szalagot a "nyakukba", piros orrot, és szemeket. És kész is!

stars, light, and christmas kép

Könnyedén fel lehet dobni a szobák ablakát. Keresel egy hosszú fonalat, amire majd ráragaszthatsz, esetleg köthetsz csillagokat, vagy akár sima gömböket is. Bár, a ragasztás valamennyivel könnyebb.

candles, christmas, and decoration kép

Ha van pár felesleges borosüveged otthon, némi gyertyád, és fenyőágat is tudsz beszerezni, akkor csodás vagy. A borosüveg tetejébe állítsd bele a gyertyát, köss fenyőágat oda, ahol a gyertya és a borosüveg találkozik. Kész is a gyertya. Remekül feldobja a hangulatot véleményem szerint. :)

christmas, light, and candle kép

A gyertyák is remek hangulatot keltenek a szobában. Ha unalmasnak találod a sima, egyszínű gyertyákat, a boltokban lehet kapni gyertya matricát. Ráragasztod a gyertyára, és máris másabb. :)

Remélem ezzel a pár ötlettel tudtam segíteni,
xx Dorina

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek