Farmasi - tesztelés, mit kell tudni róla? #1

Képtalálat a következőre: „farmasi”

Szép napot mindenkinek! :) Ma egy újdonsággal készülök, hiszen termékeket és termékmintákat kaptam a Farmasitól, és ezekről szeretnék nektek írni. De mielőtt ebbe belekezdek, szeretném ezt a Farmasi-sorozatot megnyitni egy kis ismertetővel. Nem lesz hosszú, nem papolok hülyeségekről, hisz ezt tudjátok, hogy szeretek lényegretörően írni, ez most is így lesz. 

Amit fontos tudni a Farmasiról

Az első és legfontosabb dolog mostanában az embereknek, hogy tesztelnek-e állatokon, vagy sem. Nos, a Farmasi EGYÁLTALÁN NEM tesztel állatokon, ami azért valljuk be, elég vonzó dolog. Így ezáltal vegánok is bátran használhatják a termékeket. Egyébként ez egy török márka, de több országban is helyet kap, többek között Szlovákiában, és Magyarországon is. Hasonló az Avonhoz, hiszen katalógusból lehet rendelni a termékeket, viszont amiben különböznek, az az, hogy az Avon sajnálatos módon tesztel állatokon. 

A termékek nem tartalmaznak:
  • parabéneket, triclosant és nehézfémeket
  • foszfátokat, formaldehidet és ftalátokat 
  • állati eredetű összetevőket 
  • védett és veszélyeztetett növényeket 
  • genetikailag módosított összetevőket
  • a ROLL-ON termékek nem tartalmaznak alumíniumot
Megalapítója: Dr. Cevdet Tuna


A termékek/termékminták között van keratinos sampon, fokhagymás sampon, CC és BB krém, teafás BB krém, alapozó, fekete magolajos sampon, kézkrém és arckrém, illetve egy fekete maszk is. Külön-külön szeretnék írni ezekről, tehát a samponokról majd lesz egy külön bejegyzés, illetve az arcra való termékekről is külön szeretnék írni. 


Ha kíváncsiak vagytok, akkor mindenképp tartsatok velem! 
xx, Dorina 


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek