Back To School - END



Sziasztok. Eljött ez a nap is, hogy végre hosszú idő után írok. Ennek a dolognak több oka is van.

  1. iskola
  2. nem volt ihlet
Ezeket pótolni próbálom, bár nem lesz egyszerű. El is mondom miért, kezdjük a legelején. Az iskola elkezdődött, és nekem rengeteget kell tanulnom. Egyetlen egy alkalommal van 6 órám, minden más napon 7, illetve 8. Hazaérek elég későn, tanulnom is kell, hiszen itt a felvételi, és beszeretnék kerülni egy "egészséges" iskolába. Ez nekem nagyon fontos, így kicsit hanyagolnom kell a blogolást, pedig nagyon szeretek írni. Főleg, ha látom, hogy egy bejegyzésen +500 megtekintés van. Ilyenkor előjön, hogy van értelme írnom

Néha úgy érzem nincs, ezért elmegy az inspiráció,és ezzel együtt az ihlet is. De mivel, szerencsémre, most a tanulást kell előtérbe helyeznem, a blog kicsit háttérbe szorul. Ötleteim sincsenek, hiszen nem írtok, hogy miről írjak. Pedig ez jobb lenne, 1-2 ötletem akad, amit meg szeretnék valósítani, de ez nem minden. A blogot nem szeretném abbahagyni, mert szeretem, hogy van 1-2 ember aki olvassa. És szeretem, hogy tudok segíteni. 

Az ihlet elszállt, minden tőlem telhetőt megtettem a blogon. Mindenről írtam, amivel segíteni tudtam nektek... illetve. Hátra van még 2 cikk, ami nincs teljesen kész. Itt a hétvége, és nekik esek. A hétvége folyamán szeretném, ha mindkettő felkerülne. Úgyhogy lessétek a blogot.

A cikk lényege: kevesebbet tudok jelentkezni, és írni, az iskola miatt. De megpróbálom pótolni a dolgokat hétvégente. Muszáj leszek csökkenteni a cikkek számát, remélem megértitek.

Nektek pedig szintén kitartást a sulihoz, jó tanulást, és álljatok pozitívan a dolgokhoz. 

xx, Dorina

Megjegyzések

  1. szia, na itt a díjad:
    http://bluedesignbytwoprettygirls.blogspot.hu/2015/09/koszonjuk-szepen-dijat-amit-lauren-w.html

    VálaszTörlés
  2. szia, na itt a díjad:
    http://bluedesignbytwoprettygirls.blogspot.hu/2015/09/koszonjuk-szepen-dijat-amit-lauren-w.html

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

#DIY Valentin napi ajándék - 56 dolog amit szeretek benned

Hello, December - Ötletek karácsonyra *Open When levél*

Open When - ötletek